Het verhaal achter The Majin Foundation.

Lééf met kanker.

Ons doel: een stimulerend netwerk dat het aanbod voor mensen met kanker versterkt

Tijdens en na de behandeling moet een patiënt ook een méns met kanker kunnen zijn. We ontmoeten heel veel projecten en organisaties die ondersteuning bieden met net die focus: aanbieden van ‘care’ tijdens de fase van ‘cure’. Niet enkel het accent op de behandeling, maar ook op de geborgenheid die het genezingsproces vervolledigt en versterkt.

The Majin Foundation brengt die initiatieven samen en bouwt bruggen. De kracht van dat netwerk geeft zuurstof, structuur en groei.

Ons verhaal

Het verhaal achter The Majin Foundation

Al meteen bij de opstart van The Majin Foundation ontmoetten we heel wat gedreven initiatiefnemers die hun schouders zetten onder projecten die mensen met kanker omringen tijdens en na hun medische behandeling. Die ondersteuning maakt zo’n groot verschil, want lang niet iedereen heeft een uitgebreide familie of vriendenkring waar ze terecht kunnen tijdens en na hun genezingsproces.

Toen we merkten dat die organisaties vaak met gelijkaardige vragen, noden en uitdagingen geconfronteerd werden, besliste The Majin foundation om de krachten te gaan bundelen in een netwerk. Ondanks de eigenheid van elke aanpak, delen we immers dezelfde doelen, maar soms ook gelijkaardige hindernissen of frustraties. Binnen onze samenwerking ontstaat verbondenheid, kennisdeling en een gedeelde visie. Zo vinden we oplossingen op maat, versterken we elkaar en krijgen we samen een stem.

The Majin Foundation is op die manier uitgegroeid tot een onafhankelijk knooppunt, waar duurzame netwerken ontstaan rond de ondersteuning van mensen met kanker.

“Het netwerk van The Majin Foundation breidt zich verder uit en met gelijkgezinde partners bouwen we gestaag aan duurzame samenwerkingen.” — Majin de Froidmont, oprichter

Onze Partners

Op zoek naar de juiste partners

We investeren in een hechte samenwerking tussen partners die de mens achter de kanker centraal stellen, en een langetermijnvisie voor ogen hebben. Dat kunnen zowel grote als kleinschalige projecten zijn, pioniers of ervaren rotten. The Majin Foundation brengt hen samen in een duurzaam netwerk en creëert zo meerwaarde.

Word jij een partner in het netwerk van The Majin Foundation?

Kan jouw project voor mensen met kanker nog steun gebruiken? Zie je met jouw initiatief uitdagingen, maar ook kansen die je wil delen? Op zoek naar partners met hetzelfde doel?

Contacteer ons