The Majin Foundation

De inspirerende wisselwerking tussen La Vie-là en The Majin Foundation heeft ervoor gezorgd dat de netwerken van beide organisaties versterkt zijn. “Aanstekelijk”, zo omschrijft Marie-Paule Meert de samenwerking met The Majin Foundation. “Het is ons gevoel dat La Vie-là een nog dynamischer en levendiger project is geworden.”

 

“La Vie-là verwelkomde na 2,5 jaar meer dan 550 personen.”

 

Strategische begeleiding

The Majin Foundation was ook de trigger binnen La Vie-là om na te denken over hun kernwaarden. “Hoe kunnen we een juist evenwicht blijven houden tussen efficiëntie en empathie? Hoe kunnen we de levensduur van onze organisatie garanderen?” The Majin Foundation stelde haar netwerk open en gaf La Vie-là ondersteuning en middelen om professioneel te kunnen blijven groeien. “Zo kozen we voor de organisatie SAMMAN om ons te begeleiden in het strategische proces van dit innovatieve project. En hebben we ons versterkt met een gemotiveerd persoon om dit goed op te volgen.”

 

Gespecialiseerde opleiding voor vrijwilligers

The Majin Foundation neemt haar rol als facilitator ter harte. Als geen ander waarderen ze het belang van een hechte groep vrijwilligers. “Om ervoor te zorgen dat vrijwilligers het fundament zijn en blijven van een duurzame organisatie, moet je ook investeren in het ontwikkelen van expertise en vaardigheden. Zo willen we onze vrijwilligers specifieke opleidingen aanbieden om toegang te geven tot de meest geavanceerde technieken. Zowel op het domein van manuele therapieën en massagebehandeling bij mensen met kanker, als mindfulness en coaching.”

herstel