The Majin Foundation

Elsie Frederickx

“Trajectum heeft me leren omgaan met stress en de angst om opnieuw te hervallen.”

Na de medische behandeling verdwijnt een vangnet van stipte afspraken en nauwe opvolging. Net dan krijgen veel mensen het moeilijk want er wacht nog een lange revalidatie. Je denkt al wat aan de toekomst maar de onzekerheid zaait twijfel in je hoofd. Trajectum heeft me leren omgaan met stress en de angst om opnieuw te hervallen. ‘Het is oké zo’, zei Hilde, ‘maar laat die angst het stuur van je leven niet overnemen.’ Net door in een heterogene groep terecht te komen kijk je ook op een andere – meer positieve – manier naar je eigen gedachten. En het mooie is: je wordt gaandeweg sterker, je komt zelf tot andere inzichten en je bouwt stap voor stap je vertrouwen opnieuw op. Je ontdekt nieuwe vaardigheden of je wordt bevestigd in je talenten. Je krijgt energie en goesting om er opnieuw in te vliegen.

Over Trajectum – The Majin Foundation

Trajectum organiseert op maat gesneden trajecten, afgestemd op ieders individuele en professionele behoeften en gekenmerkt door een menselijke aanpak, respectvol voor ieders persoonlijkheid. Trajectway is één van de trajecten van Trajectum die van de verandering in je leven een unieke persoonlijke transitie maakt.

The Majin Foundation versterkt initiatieven die een project hebben voor mensen met kanker en maakt de activiteiten die Trajectum (pro bono) voorstelt bekend.

www.trajectum.be

Heb je de medische behandeling achter de rug en voel je je langzaam klaar om opnieuw dingen te doen?
Interesse? Geef een seintje aan Laurence Femont van The Majin Foundation op 0468 215 626 of info@localhost:8080/majinfoundation.

ga