The Majin Foundation

Meten is weten

Op een druilerige maandagavond in november worden we warm ontvangen door de mensen van L’île en soi te Doornik. Het huis opende de deuren in juni dit jaar en draait ondertussen op volle toeren. Paschale, de coördinatrice van L’île en soi, geeft ons trots een rondleiding. Erna gaan we gauw aan de slag, want er wacht een goedgevulde agenda.

Groepsfoto 1

De groep verklaart zich akkoord met het voorstel om in het kader van gegevensregistratie en impactmeting het Majin Network op te delen in 3 cycli. Voor met registreren en impact meten kan gestart worden, moeten nog enkele belangrijke stappen worden gezet. Een overeenkomst met elke organisatie maakt de voorwaarden duidelijk om in dit registratiesysteem te stappen. En ook wordt er een werkgroep opgericht die de bakens van het registratiesysteem uitdenkt, en hiervoor samenwerkt met de volledige groep. Zo staan meteen al enkele belangrijke punten op de agenda voor 2019.

Groepsfoto 2

Er zal volgend jaar ook verder gewerkt worden rond het thema vrijwilligers. The Majin Foundation zal hierover studiedagen organiseren. Ook de procedure om te kunnen aansluiten bij het Majin Network zal in 2019 verder op punt worden gesteld.

Groepsfoto 3

We blikken terug op het afgelopen jaar. Wat kan beter? Het Majin Network heeft, na enkele jaren van vertrouwen opbouwen en fundamenten leggen, dit jaar naar concrete doelen gewerkt. Daardoor zit de spirit in de groep goed! The Majin Foundation wil deze positieve vibe graag verder stimuleren. En zal daarom in 2019 een studiereis te organiseren. Zo kunnen de leden van het Majin Network inspiratie opdoen en ervaringen uitwisselen buiten de vergaderingen van het netwerk om. Wij kijken alvast uit naar een nieuw jaar boordevol positiviteit en inspiratie!