The Majin Foundation

bouwt verder aan de toekomst

Na een deugddoende zomer is het Network Majin – Together for Global Care klaar om er terug in te vliegen! Om ieders geheugen op te frissen, werd nog even herhaald waarom het Netwerk initieel is ontstaan: om ervaringen te delen met elkaar en samen te werken aan bekendmaking bij het grote publiek en bijgevolg het welzijn van mensen met kanker te verhogen.

Nu het Netwerk bijna 2 jaar bestaat, was de tijd was rijp om de analyse te maken van hoe het proces en de werking tot nog toe zijn verlopen. Wat waren de hinderpalen? Wat verliep goed? De groep kwam tot een voorstel voor een verbeterde manier van samenwerken.

Nadat de werkgroepen hun resultaten hadden voorgesteld, werd nog uitgebreid de tijd genomen om het charter door te nemen. Na enkele aanpassingen en verfijningen is het charter klaar om op de volgende bijeenkomst door alle leden te worden ondertekend.

The Majin Foundation besliste om te blijven investeren in dit mooie project en binnen een jaar opnieuw te evalueren. De groep moet nu zien de verwachtingen in te lossen.

“DE BAL LIGT NU IN ONS KAMP. WIJ ZIJN HET NETWERK”, MARIE-PAULE

Iedereen vertrok met een tevreden gevoel. De wil om vooruit te gaan is er en nu zijn er ook concrete plannen voor de toekomst: volgende keer zal het charter klaar zijn om getekend te worden.