The Majin Foundation

Het voorbije jaar is de bezetting in het Zorghuis Oostende exponentieel gestegen. Daarenboven kijkt het team uit naar een nieuwe locatie. Niet enkel om de stijgende vraag op te vangen maar vooral om meer comfort te bieden aan de gasten en de bezoekers. Voorzitter Johan Valcke beschouwt The Majin Foundation als een onmisbare schakel om verder te professionaliseren.

Opstellen van een actieplan

“Dankzij The Majin Foundation hebben we samen met vzw Samman een actieplan opgesteld om de volgende vijf jaar professioneel aan te pakken. Hieruit zijn twee zaken naar voren gekomen: we moeten de naambekendheid verhogen bij het brede publiek en we moeten op zoek naar een nieuwe locatie.”

johan1– Johan Valcke –

“The Majin Foundation is voor ons een katalysator om verder te groeien. Een centrale pion die steeds meer aan geloofwaardigheid wint bij het hele netwerk van kankerverenigingen.”

Bouwen aan een sterke naam

“We merken dat meer en meer zorgverleners mensen met kanker doorverwijzen naar ons Zorghuis. Dat is goed nieuws en ongetwijfeld het resultaat van 5 jaar hard werken. Maar we kijken ook vooruit. Samen met The Majin Foundation en het Zorghuis Gent gaan we na welke gezamenlijke acties we kunnen organiseren om nog meer top of mind te zijn bij de belangrijkste doorverwijzers.”

Zorghuizen in heel België

Tot slot blijft Johan rekenen op de steun van The Majin Foundation om ook zorghuizen op te richten in andere regio’s in ons land. Om die ambitie kracht bij te zetten zal The Majin Foundation haar schouders zetten onder een gezamenlijke communicatie met het Zorghuis Gent. Dankzij hen kunnen we samen met een extern communicatiebureau bouwen aan een sterk merk voor de Zorghuizen.

herstel